avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot avea incredere in procurori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot avea incredere in procurori?

buna ziua. am fost chemat la ipj timis pt a mi se lua o declaratie. in urma cu 6 ani am lucrat la o firma unde am facut niste prosti. sunt acuzat de delapidare si fals .
sa deschis urmarirea penala impotriva mea. ce trebuie sa fac pe viitor?
multumesc. am inteles ca voi mai fii chemat.
Cel mai recent răspuns: batakanda , utilizator 22:37, 31 Mai 2015
probabil s-a inceput urmarirea penala cu privire la fapta . Ati fost chemat sa dati declaratie cu privire la fapta. Urmeaza continuarea urmaririi penale fata de dvs., deci veti deveni suspect. Vi se va lua declaratie de suspect, se va dispune punerea in miscare a actiunii penale impotriva dvs, , deveniti inculpat. veti da declaratie in calitate de inculpat. Apoi daca va fi cazul veti fi trimis in judecataa. Urmeaza camera preliminara, se discuta competenta instantei, legalitatea probelor, a urmarii penale, a rechizitoriului (actul final al urmarii penale) , Judecatorul de camera preliminara va dispune inceperea judecatii, Si in final judecata
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
Marian Bucur, Avocat
se pot prescrie intre timp faptele? si cam ce pedeapsa sa astept? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire dosar pentru procurori puncuska puncuska in ce cazuri se poate cere restituirea dosarului la procurori, pentru refacerea urmăririi penale? (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) ContSters427013 ContSters427013 Buna ziua, Ma puteți ajuta cu un sfat in legătura cu o problema? In urma cu 1 an și ceva am sustrat dintr un supermarket un produs, după am fost dus in ... (vezi toată discuția)