avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar

Salutare grup am si eu o Intrebare daca mă poate ajuta cineva anul trecut am condus un autovehicul cu permis de moped categoria AM si o alcolemie de 0.39 alcol In aerul expirat si am fost oprit de un echipaj de politie si mi sa facut dosar Intrebarea este cat dureaza pana la solutionarea cazului deja o trecut un an de atunci si nu am primit nici o citatie nimic mentionez aveam 17 ani atunci si as vrea sa mai stiu daca nu as putea da de permis Intre timp ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Terciu răzvan , utilizator 00:21, 28 Decembrie 2019
Mergeti la politie sa va interesati de stadiul dosarului.

O sa Incerc mulţumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la politie sa va interesati de stadiul dosarului.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara am si eu o Intrebare daca ma poate ajuta cineva La data de 13 Decembrie 2018 Am condus O mașină cu permis de Scuter Categoria fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)