avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

contract de prestari servicii

Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un model de contract de prestari servicii organizari evenimente. Detin o firma de decor evenimente adica nunti, botez, etc. si as avea nevoie de un contract intr-e firma si client care sa cuprinda tot inclusiv si daca se sparge sau strica un decor, flori, candelabre, arcade, etc. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)