avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de urmas cf art3(2) -Legea 118/1990
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de urmas cf art3(2) -Legea 118/1990

Intrebarea ar fi la cine (ce urmas) se refera art.3 alin( 2 ) din Legea 118/1990 si ce si unde trebuie sa depuna solicitare urmasul pentru obtinerea respectivei pensii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sari lupu , utilizator 20:58, 29 Decembrie 2019
Buna,
Trebuie sa vă prezentați în prima fază la Casa de Pensii de care aparțineți, cu actele D-voastra in original, certificatul de deces. Apoi, vi se vor explica pașii următori, în funcție de situația existentă(pot fi mai mulți urmasi), deci mai multe pensii).
Sănătate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas sot/sotie ContSters79066 ContSters79066 Tata a decedat pe 03.03.2009 si a beneficiat de o pensie de 729 lei. Mama are o pensie in suma de 612 lei, au fost casatoriti 52 ani, iar mama este invalida de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mistery01ro mistery01ro As vrea sa stiu daca in urma decesului mamei mele, statul imi poate acorda vreun ajutor financiar(pensie de urmas?!) si daca da in ce conditii se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas LIVINET LIVINET buna ziua. m-ar interesa si pe mine actele si procedura privind obtinerea pensiei de urmas pentru un minor al carui tata a fost salariat (vezi toată discuția)