avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Montare placuta cu numele casei de vacanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Montare placuta cu numele casei de vacanta

La inchirierea in scop turistic de catre persoane fizice (obisnuite, nu P.F.A.), care cedeaza din locuinta proprietate personala intre 1-5 camere, cu declaratie unica ANAF (in baza normei de venit anual); as dori sa afisez pe balconul casei de vacanta respective o placuta (circa 20x50 cm) cu numele casei. Precizez ca afisarea se va face pe proprietate privata si am am aceaste 2 intrebari:
1. Am vreo obligatie de declarare a inchirierii la autoritatile locale?
2. Am vreo obligate de declarare sau plata de taxa pentru acea placuta? Exista vreo lege in acest sens ( nu aceea de afisare/raclama pe domeniul public, cu taxa anuala catre primarie)?

Alte discuții în legătură

Camere de inchiriat in locuinta personala in scop turistic teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca eu am disponibile 2 sau 3 camere pe care vreau sa le inchiriez in scop turistic ocazional ,in medie 3 luni ,cum ... (vezi toată discuția)
Ca persoana fizica vreau sa dau spre inchiriere camera financiarElit financiarElit Buna ziua, Ca persoana fizica, daca vreau sa dau spre inchiriere o camera pe Airbnb in Bucuresti, trebuie sa obtin certificat de la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)