avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Creante salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Creante salariale

IN 2017 am primit de la fondul de garantare o suma de bani reprezentand creante salariale deoarece firma era in faliment.In 2019 primesc o decizie ca trebuie sa restitui acea suma.Nu inteleg de ce?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:01, 12 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia respectiva nu are si o motivare pentru restituire?
Mi se spune ca am produs o paguba reprezentand creante salariale incasate necuvenit.

Cornel Vasile a scris:

Decizia respectiva nu are si o motivare pentru restituire?

In continutul deciziei trebuie sa fie specificat un termen de contestatie.

Cel mai bine este sa o faceti. Altfel, sunteti bun de plata, indiferent ca aveti dreptate sau nu.

Instanta de judecata va decide. Fiind litigiu legat de drepturi legate de munca salariata, nu sunt costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație împotriva deciziei de impunere pentru restituirea unor sume încasate necuvenit alexgancea alexgancea Bună ziua, În anul 2013, am primit salariile aferente lunilor IULIE, AUGUST si SEPTEMBRIE din Fondul de garantare deoarece societatea la care am fost ... (vezi toată discuția)
Model contestatie impotriva deciziei de restituire drepturi salariale alexgancea alexgancea Bună ziua, În anul 2013, am primit salariile aferente lunilor IULIE, AUGUST si SEPTEMBRIE din Fondul de garantare deoarece societatea la care am fost ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment , recuperare salarii neplatite. fond de garantare Eliza11 Eliza11 Buna ziua. Am lucrat la Realitatea Media pana in 2016. La vremea aceeia ei erau in insolventa. Nu mi-au platit salariului pe ultima luna si nici concediile ... (vezi toată discuția)