avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Consultanta dosar partaj
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Consultanta dosar partaj

Buna seara! As dori o consultanta a unui dosar de partaj pe rol in care s-a dat si o pronuntare provizorie! Ma intereseaza un avocat specializat in lichidarea bunurilor comune sau care cel putin a lucrat foarte mult cu asemenea cazuri ! Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Tuty1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:17, 4 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați cu incredere la orice avocat specializat in drept civil din orașul dvs,nu este vorba despre chirurgie pe creier ,pt orice civilist cu experienta astfel de cauze sunt relativ banale.Depinde foarte mult de cum a fost pornită acțiunea la fond ,de calitatea dvs reclamant sau pârât etc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alegeți un avocat de pe forum sau solicitați recomandări prietenilor, orice avocat civilist se află în raport cognitiv cu speța dvs!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Baroului de avocati din judetul dvs. sau cere consultanta pe forum accesand butonul "consultanti" si va alegeti contracost persoana dorita daca aceasta este disponibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu ... EDDU EDDU Buna ziua, Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu pasii necesari pentru a-l reprezenta pe bunicul meu? Va multumesc. (vezi toată discuția)