avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Fiul meu,elev în clasa a 12-a,a împlinit în iulie 18 ani. Nu stiu de ce nu a primit încă alocația. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Marianis , utilizator 12:44, 5 Ianuarie 2020
}ntrebați la școală dacă a fost trimisă la Agenția de Plăți situația elevilor din clasa a 12-a care au ]mplinit 18 ani. Doar până la vârsta de 18 ani sau până la terminarea clasei a 12-a (chiar dacă au împlinit 18 ani) copiii au dreptul la alocație.
m am interesat la școală ,în afara de" așteptați ',nu am primit nimic.as dori sa stiu daca pot face si altceva in afara de "așteptați "

Adrian ALBU a scris:

}ntrebați la școală dacă a fost trimisă la Agenția de Plăți situația elevilor din clasa a 12-a care au ]mplinit 18 ani. Doar până la vârsta de 18 ani sau până la terminarea clasei a 12-a (chiar dacă au împlinit 18 ani) copiii au dreptul la alocație.

Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2020
Marianis, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți chiar dvs la Agenția de Plăți și interesați-vă dacă școala a transmis situația fiului dvs. Poate chiar copilul să depună acolo o adeverință de la școală (dovada frecventării cursurilor clasei a 12-a) și o copie de pe buletinul lui.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)