avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... control la portbagaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

control la portbagaj

recent am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a cerut sa deschid portbagajul sa arat continutul. Mentionez ca eram cu masina proprietate personala, persoana fizica.
M-am conformat dar eu stiu ca e nevoie de mandat pt aceasta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
dan2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: PaloPalo , utilizator 22:06, 4 Ianuarie 2020
Buna seara ! In legislatie scrie clar ca avem obligatia de a permite organelor abilitate sa controleze automobilul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul politiei? FilipAlin FilipAlin Buna ziua,am si eu o intrebare,sunt oprit de politie,ii prezint actele cerute,iar el spune sa i deschid portbagajul sa vada ce am in masina,daca eu nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Legalitate confiscare carne porc si documente necesare ?! BraveHeart BraveHeart In urma reportajelor TV recente ( 20 Dec. ) avand ca subiect controale rutiere, in piete si targuri ( semi autorizate ) soldate cu confiscari de produse ... (vezi toată discuția)
Controlul in masina de catre politie este legal? alexlex alexlex Buna ziua,este legal ca politia rutiera sau rurala sa te opreasca in trafic si sa iti ceara sa le areti ce ai in portbagaj sau in restul masinii?adesea sunt ... (vezi toată discuția)