avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe - angajat la stat plus contract part time plus ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe - angajat la stat plus contract part time plus întreprindere individuala

Buna ziua!
Sunt functionar public, iar pe langa acestea am si un contract part time cu un agajator privat. Acum vreau sa-mi fac si o intreprindere individuala.
Intrebarea mea este:
Ce taxe catre stat as mai plati pentru intreprinderea individuala, iar aici ma refer la impozit, cas, cass, etc...

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Angajare privata ondalin ondalin Buna seara. Vreau sa predau niste cursuri pntru care detin certificat de competente, insa nu vreau sa le predau ca profesor, ci sa privat, sa zic asa. astfel ... (vezi toată discuția)
Contract firma cu sediu in spania ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Daca inchei un contract pe drepturi de autor cu o firma cu sediul in Spania, cine va plati impozitul, CAS, CASS, ei sau eu, aici, la ANAF ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. Alex_29 Alex_29 Daca sunt angajat full-time la o firma ce imi plateste taxele (CAS/CASS etc) si doresc sa ma angajez in paralel part sau full time la o a doua firma, a doua ... (vezi toată discuția)