avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcolemie la volan 1.04
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcolemie la volan 1.04

Ce se poate antampla cu mine ...am varsta peste 60 ani si nu am fost certat cu legea niciodata...stau sub un stres permanent si a.mi este frica de eventuale probleme de sanatate peste cele pe care le am...multumesc din suflet

Sfaturi cu privire la situatia mea

runceanu marian damian a scris:

Ce se poate antampla cu mine ...am varsta peste 60 ani si nu am fost certat cu legea niciodata...stau sub un stres permanent si a.mi este frica de eventuale probleme de sanatate peste cele pe care le am...multumesc din suflet

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Descrieti exact situatia de fapt.
Alcool volan 1.04 fara accident fara antecedente varsta 61 ani...cearta an familie....am gresit ampins de situatie

Valoarea este in aer expirat? Incercati sa fiti mai exact.
Exista posibilitatea suspendarii sub supraveghere, daca sunteti la primul conflict cu legea penala, conform art. 91 din Codul penal.

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange 2,02 sebseb sebseb prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Buna seara , noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta ... Mlv07 Mlv07 Buna seara , Noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice ,la etilotest am avut 0,50. In drum spre spital ptr recoltare probe de ... (vezi toată discuția)