avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cu volan pe dreapta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cu volan pe dreapta

Buna,am si eu o intrebare masinile cu volan pe dreapta se pot inmatricula in romania,daca da exista si o legislatie?????????????????????
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:03, 6 Decembrie 2009
Buna ziua !
Nici in codul rutier si nici in regulament nu scrie ceva despre pozitia volanului in habitaclu. In schimb scrie ca masina trebuie sa fie omologata de organele competente pentru a circula pe drumurile publice. Singurul organism competent in cazul de fata este Registrul Auto Roman.Daca acestia o omologheaza,o puteti inmatricula. Intrebati- i pe acestia !
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)
Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)