avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce trebuie sa fac - schimb de mașini cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce trebuie sa fac - schimb de mașini cu probleme

buna seara, am intrat intr o incurcatura din care nu stiu cum pot sa ies, : acum 3 zile am facut un schimb auto, intre mine si o persoana cu care am incheiat un contract de vanzare- cumparare, astfel eu am predat un opel agila si persoana respectiva mi-a predat o skoda . eu am mai dat 250 euro persoanei respective. proprietarul skodei nu este persoana cu care am facut contractul de V/C, ci o ruda din alt judet. totul in regula, la cca 4 ore acesta persoana care a plecat cu masina mea(opel agila), a intrat intr o groapa, a avut pana, m-a sunat ca reparatiile il costa aproape 1000 lei, eu nu am stiut ce sa fac in acest caz. l-am rugat s-o repare si sa mi-o aduca acasa eu nemaprtinzand niciun ban din cei 250 euro pe care i-am dat, in sensul ca sa-mi dea masina inapoi si sa si ia skoda, in continuare pretinde bani pentru daune!, ce sa fac? va multumesc

Alte discuții în legătură

Stabilire vinovatie accident anadavid anadavid Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatorul caz: Pe o strada cu 3 benzi de circulatie, pe acelasi sens de mers circula 3 automobile. Pe banda 3 o Skoda, pe ... (vezi toată discuția)
Culpa accident, procedura asigurare, lovire auto deja lovit ! ... Jwjwj Jwjwj Buna seara ! Așa cum am precizat intr-un post anterior acum o saptamana am fost implicat intr-un carambol pe autostrada! Situația deja descrisa anterior a ... (vezi toată discuția)
Vicii descoperite dupa cumparare la masina second hand aovidiu7 aovidiu7 Acum 1 saptamana am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica. Toate bune la prima vedere, acte, aspect frumos al masinii. M-am dus la ... (vezi toată discuția)