avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului sau de frauda?

Parerile sunt impartite. Voi ce credeti? Amanuntele, bata-le vina!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:30, 6 Decembrie 2009
Putem lua in seama ambele variante ... intrucat , la sectiile de votare speciale voteaza si cetatenii arondati la ele, nu numai turismul electoral ;)
Eu cred ca fraudele electorale mari se fac la "lumina" noptii! La centralizarea datelor si la raportarea lor si inregistrarea lor in sistemul computerizat! Acolo se pot face intr-adevar "manevre" deoarece nu sunt operatiuni filmate de televiziune si nu sunt palpabile si la vedere precum autobuzele si persoanele care dau bani , galeti , peste sau ulei!B-)
Din 3 se poate face 9 sau 8 ...la fel si din 4 se poate face 9 ... ;)
Eu cred ca a fost limitata frauda electorala , chiar daca acuma s-a trecut de la autobuze si microbuze la deplasarea in autoturisme , ceea ce nu este un lucru rau .

Chiar daca stau la 5 minute de sectia de votare , nu mi-ar fi displacut sa ma ia cineva din fata blocului si sa ma duca sa votez .

S-a dus vremea in care se anulau peste 2 milioane de voturi si se vota cu autobuzul .
@rOMANIA_iNEDIT- Ce vrei sa spui? Ca ai fi acceptat sa votezi de mai multe ori ? Sau ca esti greu deplasabil si ti-ai fi dorit un sprijin gen auto la scara?:D

Alte discuții în legătură

Noi cu cine votam? sau... mai votam? cerda cerda Buna seara tuturor! Avand in vedere ca de 20 de ani, in functiile importante de decizie din ROMANIA, se afla aceeasi oameni,noi cei care stam si ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ianasi claudia ianasi claudia Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie? (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)