avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Sectia speciala - modalitate de exprimare a votului sau de frauda?

Parerile sunt impartite. Voi ce credeti? Amanuntele, bata-le vina!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:30, 6 Decembrie 2009
Putem lua in seama ambele variante ... intrucat , la sectiile de votare speciale voteaza si cetatenii arondati la ele, nu numai turismul electoral ;)
Eu cred ca fraudele electorale mari se fac la "lumina" noptii! La centralizarea datelor si la raportarea lor si inregistrarea lor in sistemul computerizat! Acolo se pot face intr-adevar "manevre" deoarece nu sunt operatiuni filmate de televiziune si nu sunt palpabile si la vedere precum autobuzele si persoanele care dau bani , galeti , peste sau ulei!B-)
Din 3 se poate face 9 sau 8 ...la fel si din 4 se poate face 9 ... ;)
Eu cred ca a fost limitata frauda electorala , chiar daca acuma s-a trecut de la autobuze si microbuze la deplasarea in autoturisme , ceea ce nu este un lucru rau .

Chiar daca stau la 5 minute de sectia de votare , nu mi-ar fi displacut sa ma ia cineva din fata blocului si sa ma duca sa votez .

S-a dus vremea in care se anulau peste 2 milioane de voturi si se vota cu autobuzul .
@rOMANIA_iNEDIT- Ce vrei sa spui? Ca ai fi acceptat sa votezi de mai multe ori ? Sau ca esti greu deplasabil si ti-ai fi dorit un sprijin gen auto la scara?:D

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ianasi claudia ianasi claudia Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie? (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)
Comasarea alegerilor 2012 BEN46 BEN46 Anul viitor se pare ca vom merge la vot o singura data acest lucru pentru cine va fi benefic ? Pentru buget inseamna economie iar ... (vezi toată discuția)