avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... contestatie proces verbal privind fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

contestatie proces verbal privind fonduri europene nerambursabile

Buna ziua

daca cineva are experienta cu litigii cu MDLP privind un fond nerambursabil obtinut in 2004, implementat corespunzator si pentru dupa mai mult de 3 ani de la finalizare si aprobare Rapoarte finale primim un control si ni se cer bani inapoi, va rog sa imi spuneti ce pot face.
Am primit un Proces Verbal prin posta prin care ni se cer anumite sume inapoi si putem face contestatie. Mentionam ca proiectul Phare 2002 a fost implementat corespunzator, am primit transa finala, totul a fost bine si la 3 ani de la finalizare ni se stabilesc debite si ne ameninta cu oficiul antifrauda
ce putem face?

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Sfaturi practice pt accesarea fondurilor europene lumi71 lumi71 Am mai propus subiectul, dar cred ca nu prea este nimeni interesat. Se pare ca raman, totusi, utopie aceste fonduri nerambursabile, sau pote nu?! Poate cineva ... (vezi toată discuția)
In general despre mosteniri - lege Doncean Doncean Propuneti forurilor competente ca actele notariale in acest caz sa fie insotite de fisa de evaluare, proiect arhitectura, cartea funciara, titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)