Buna ziua, daca se poate sa ma ajute cineva cu urmatoarea speta.
In anul 2018 am adus la cunostiinta compartimentului RU, HG nr. 360/2018, hotarare ce reglementeaza acordarea de sporuri in institutii de cultura, aparuta in data de 24.05/2018 , intr-o perioada de 5 luni nu s-a luat nici o masura urmand ca abia in luna octombrie sa se faca masuratori si analize pentru acordarea sporurilor pentru conditii vatamatoare de munca. Problema este urmatoarea:
Buletinele si analiza privind indeplinirea factorilor de risc ne-au fost inmanate in data de 01.02.2019 dar cu nr de inregistrare din 24.11.2018, iar odata cu aparitia OUG.114 care mentiona ca nivelul sporurilor se mentin egale cu cele din decembrie 2018 nu s-au mai putut acorda. In tot acest an am incercat sa aflu cat mai multe informatii dar nu am reusit sa descos aceasta problema. Urmatoarul pas este indreptarea catre o instanta de judecata deoarece consider ca s-a intamplat o nedreptate, daca ma poate indruma cineva ce ar trebui sa fac , sincer nu imi dau seama unde este greseala din moment ce analiza are nr de inregistrare din 24.11.2018 de la institutia care a efectuat masuratorile iar la noi are din data de 01.02.2019.