avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casatorie cetatean nigerian
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casatorie cetatean nigerian

Buna ziua. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean nigerian, eu aflandu-ma in prezent in Romania. Care ar fi cea mai simpla si legala cale sa facem asta? Cum poate el sa obtina viza pentru a venii in Romania si ce fel de viza sa solicite? Dorim sa ne stabilim in Romania si el sa obtina drept de munca dupa sosire. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:14, 7 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Poate va ajuta informatiile de mai jos
[ link extern ]
Sau merget la filiala IGI-Inspectoratul General pentru Imigrari din judetul unde locuiti si discutati cu dumnealor.
Gasiti adresa tot in link-ul de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt casatorita de scurt timp cu un cetatean albanez ... dannadany dannadany Buna ziua. Sunt casatorita de scurt timp cu un cetatean albanez si ne dorim sa obtinem permisul de lunga sedere pentru sot. De la Oficiul de Imigrari MH ni s-a ... (vezi toată discuția)
Permis sedere sau viza cetatean strain casatorit cu cetatean roman boubi boubi BUNA ZIUA! Sunt cetatean roman casatorita cu cetatean ucrainean, formam o familie din 2010, avem 2 copii. As dori sa stiu ce e necesar sa facem pentru ca ... (vezi toată discuția)
Viza de scurta sedere cu multiple intrari iulia3008 iulia3008 Buna ziua. Viitorul meu sot vrea sa vina in Ro in august 10 zile, apoi sa se intoarca in Egipt pentru 26 zile sa isi rezolve toate problemele de acolo si sa ... (vezi toată discuția)