avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme receptie apartament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme receptie apartament

Buna ziua! Am cumparat un aparatment , iar cand mi s-a facut inmanarea cheilor gazul, apa , centrala nu erau in stare functionabila, fiind oprite. Apartamentul a fost luat prin credit, iar proprietarul a oprit utilitatile pe motiv ca nu locuieste nimeni. Ce este de facut in situatia de fata, deoarece eu cand am decis sa cumpar apartamentul acestea functionau . De asemenea centrala nu are revizia de 2 ani facuta si nici nu are niciun act/factura din care sa rezulte in ce stadiu este centrala. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse apartament? anelia88 anelia88 Buna ziua! Am cumparat un aparatment , iar cand mi s-a facut inmanarea cheilor gazul, apa , centrala nu erau in stare functionabila, fiind oprite. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere interpretare clauze vvonlg vvonlg Buna ziua, Am inchiriat in cursul verii un apartament intelegerea initiala cu proprietarul fiind aceea ca pretul chiriei include si utilitatile - articol in ... (vezi toată discuția)
Verificare teava gaz toderita toderita Buna ziua, blocul in care locuiesc 68 de apartamente au centrala iar 19 nu au.Cei de la distrigaz au anuntat ca vin sa faca revizia pentru cele 19 apartamente ... (vezi toată discuția)