avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Cele 30 de zile pt cererea de anunțare a angajatorului trebuie respectate doar in cazul stimulentului de inserție sau si cand te întorci la termen la 2 ani?
Daca tatal nu si ia luna de ccc,eu trebuie sa ma întorc la 1 si 11 luni? Adica trebuie sa anunt angajatorul cu 60 zile inainte sa faca copilul 2 ani?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Pettria, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si stimulent Mad21 Mad21 Buna ziua. Am 3 intrebari pe care va rog sa mi le lamuriti. Din anul 2013, m am aflat in concediu de crestere copil pana in prezent, deoarece am trecut ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie dupa revenirea din ccc TLarisa TLarisa Buna ziua, Un acest moment eu sunt in concediu de crestere copil. Copilul va implini 2 ani pe 17 oct 2018. Ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)