avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Organele competente care raspund la sesizarile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Organele competente care raspund la sesizarile proprietarilor privind activitatea asociatiei

Buna seara.

In legea 196/2018 privind asociatiile de proprietari, la art. 57, lit. s, ca si atributie a presedintelui este prevazut urmatorul paragraf:
"afișează la avizier lista și datele de contact ale instituțiilor cu atribuții de inspecție și control la care pot fi sesizate eventualele nereguli legate de activitatea organelor de conducere ale asociației
de proprietari, ale administratorului, respectiv ale membrilor asociației."

Puteti va rog sa imi spuneti, inafara de primarie si politie catre ce alte organe abilitate sa se faca trimitere in afisul presedintelui.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:20, 8 Ianuarie 2020
pai sa zicem politistul de proximitate, avarii pentru gaze, firma de service lift, firma de interfoane. Astea nu tin de nereguli in administrare, tin de viata de zi cu zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președinte de asociație de locatari.fișa postului bună seara, ... 666ate 666ate Președinte de asociație de locatari.Fișa postului Bună seara, aș dori să știu atribuțiile unui președinte de bloc. Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Fișa postului de președinte de asociația de locatari gothardetelka59 gothardetelka59 Bună seara,aș dori să știu care ar fi atribuțiile unui președinte al asociației de locatari (fișa postului) Mulțumesc (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)