avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

buna seara, sunt nascut in anul 1957,luna iunie, am vechime in munca 41 de ani din care 4 ani si 4 luni grupa a 2-a de munca ca mecanic de avitie in aviatia civila (inscris in cartea de munca), la momentul actual muncesc.intrebarea mea este daca pot sa beneficiez de pensionare anticipata si in ce conditii:
1-daca indeplinesc conditiile pentru pensionare aticipata si daca o sa fiu penalizat si care sunt penalizarile
2- daca la data implinirii varstei de pensionare (65 de ani) se anuleaza penalizarea si se recalculeaza pensia

cu stima, ilie 575

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ilie57 ilie57 buna ziua,sunt nascut in anul 1957,luna iunie, am vechime in munca 38 ani din care 4 ani si trei luni lucrati in aviatia civila in functia de mecanic de avion ... (vezi toată discuția)
Despre data de pensionare nick100 nick100 Un barbat nascut in aprilie 1957, cu vechime in munca de 37 de ani din care 19 ani si 4 luni lucrate in grupa a II-a; armata 1 an si 4 luni;... cand se poate ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)