avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

Bună seara, Ziarul de Iasi - liderul presei iesene logo

1'
FOTO: Doi morţi într-un accident oribil la ieşirea din Mirosloveşti

04.07.2015 19:19:55
Un accident rutier soldat cu moartea a două persoane a avut loc în cursul nopții trecute la ieșire din Miroslovești.

Într-o curbă, șoferul în vârstă de 23 de ani din Galați a pierdut controlul asupra volanului și a intrat frontal într-un copac.

El a scăpat cu răni ușoare însă cei doi pasageri de pe bancheta din spate a mașinii au murit pe loc.am copiat acest conținut să citiți despre ce este vorba, mi-am pierdut unicul fiu , vă rog să mă ajutați,cum este posibil că acest proces din judecătoria Pașcani să nu finalizeze un dosar din acel an,acel șofer are relații și a schimbat din dosar unele declarații, procesul stă pe loc de cinci ani aproape,iar eu că mamă am ajuns dependenta te antidepresive, și nu pot să-mi revin,de atâta timp ochi nu mi se mai usucă,și acel șofer este bine,prin cluburi discoteci,iar eu plâng la un mormânt, vă rog că cineva care are o putere mai mare decât un avocat să mă ajute să știu că acel proces se va termina odată cu coșmarurile mele (nu,nu mă interesează asigurarea ,bani nu-mi aduc singurul băiat înapoi) vreau dreptate atât ! vă mulțumesc pentru cine va citi aceste rânduri de la o mamă care și-a pierdut menționez avocatul meu este foarte bun dar se lovește de amânări și etc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2020
liselotte, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum sa actionez in situatia urmatoare? es3ntzza es3ntzza intre craciun si revelion am avut un accident rutier, mai exact intr`o curba periculoasa un sofer din sens opus derapeaza intra pe contrasens si ma loveste ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - care pot fi urmarile in situatia data? georgianaflorina georgianaflorina O cunostinta de-a mea se afla in situatia urmatoare: a avut un accident rutier in afara orasului, intr-o curba nu foarte periculoasa, viteza era sigur de ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)