avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valoare punct amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valoare punct amenda de circulatie

Buna ziua, va expun urmatoarea speta:
- in data de 2 ianuarie 2020 am depasit pe linia continua, mi-au suspendat permisul si mi-au dat si o amenda, 4 puncte, punct in valoare de 223 lei
- vad ca vor sa dea totusi hg ca punctul sa ramana la valoarea de anul trecut de 140 lei
- ce sfat aveti sa imi dati? Am timp pana pe data de 17 s-o platesc.
O platesc cu valoarea aceasta mai mare a punctului de amenda?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:16, 9 Ianuarie 2020
O plătiți oricum la valoarea punctului amenda de 223, din momentul săvârșirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie ionutpre ionutpre buna ziua am 17 ani si am permis cat b1 conduc un microcar ,am fost oprit astazi 08 ian 2020 si misa dat 2 puncte amenda x 223 ron -total 446 ron mi sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal depasire linie continua radu_cioclu radu_cioclu Buna ziua, In dimineata zilei de 29.03.2011 ma deplasam pe DN4 dinspre Oltenita spre Bucuresti, dupa iesirea din satul Negoesti aveam un camion in fata care ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, depășire pe linie continuă TimisE TimisE Bună seara. Mi-a fost suspendat permisiul deoarece am depășit pe linie continuă un autovehicol ce era oprit. Șoferul stătea în mașină iar după ce am ... (vezi toată discuția)