avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deductibilitate chelt cu angajati nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deductibilitate chelt cu angajati nerezidenti

Avem cazul unei societati care a angajat persoane fizice nerezidente din spatiul extracomunitar. Pentru asigurarea cazarii acestora a inchiriat un spatiu de la o persoana fizica in baza unui contract de inchiriere. De asemenea, societatea se obliga sa achite separat contravaloarea cheltuielilor cu utilitatile: energie, apa, gaz direct catre furnizorii de utilitati. Va rog sa-mi spuneti daca sunt considerate cheltuieli deductibile la calculul profitului impozabil atat chiria cat si cheltuielile cu utilitatile. In cazul in care societatea s-a obligat prin contract sa asigure pentru acesti salariati straini si o masa pe zi, este deductibila c/valoarea acesteia la calculul impozitului pe profit?

Alte discuții în legătură

Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)
Administrator nerezident mmanu mmanu buna ziua am urmatoare problema administratorul ( si asociat) a incheiat un contract de inchiriere spatiu ( o locuinta) cu o persoana fizica, in contract este ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)