avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general complicitate la evaziune fiscala ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

complicitate la evaziune fiscala ?

Buna seara,
In situatia in care am platit (fara sa fi primit vreo chitanta doveditoare) sumele stipulate intr-un contract incheiat intre mine si o firma, iar firma respectiva are probleme de natura fiscala, pot fi pus in pozitia ingrata de complice la evaziune fiscala?
Mentionez ca firma a dus contractul pana la capat. Motivatia lor a fost ceva de genul "lasa ca-ti dau chitanta zilele viitoare"
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa procedez atunci cand persoanele care angajate pentru renovarea apartamentului pleaca dupa ce au primit o suma importanta din bani Hotopilams Hotopilams Buna seara, Am cumparat un apartament acum 5 luni si a trebuit sa angajez un meserias pentru a-l renova, dar acesta dupa ce a primit o parte mai mare de ... (vezi toată discuția)
Chiriasi nebuni - cum rezolvam problema? ana.marria ana.marria Buna ziua In urma cu o luna si ceva am inchiriat aparytamentul. Am facut o chitanta de mana pe suma x reprezentand chiria pe prima luna, specificand ca ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere NOROVICI NOROVICI Buna seara! Am incheiat un contract cu o agentie pt a inchiria un apartament si in momentul preluarii cheii apartamentului am constat ca nu corespundea ... (vezi toată discuția)