avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

Buna seara! Am incheiat un contract cu o agentie pt a inchiria un apartament si in momentul preluarii cheii apartamentului am constat ca nu corespundea cerintelor deoarece blocul respectiv fusese inundat si am renuntat imediat a prelua apartamentul in aceste conditii. Am returnat cheia agentului si am solicitat suma pe care am platit-o pt chiria pe o luna inclusiv garantia. Am fost plimbati cu vorba ,nu reusim sa intram in posesia banilor. Mentionez ca am platit si comision agentiei de 300 euro. As dori sa stiu cum procedez in acest caz ? Nu am primit nici chitanta pt comision si nici un contract al agentiei in care sa fie stipulate clauze. Daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi recunoscatoare. O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: NOROVICI , utilizator 20:27, 29 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați plângere penală pentru înșelăciune, eventual evaziune fiscală.
Multumesc mult pentru raspuns! O sa urmam intocmai sfatul d-voastra. O seara frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision fara chitanta agent imobiliar vladimirbucuresteanu vladimirbucuresteanu Buna ziua, Cautand un imobil pe care sa-l inchiriez, am sunat zilele trecute la numarul de telefon atasat anuntului care ma interesa. Acest anunt era ... (vezi toată discuția)
Comision intermediere chirie goldlegend goldlegend Buna ziua As vrea sa ma lamureasca cineva: Am inchiriat un apartament prin agentie, s-a platit comisionul cerut catre agentie de proprietar, insa chiriasul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu proprietarul la inchirierea unui apartament luciansturz luciansturz Buna ziua, Doresc o parere avizata in legatura cu urmatoarea situatie: O prietena a mea a inchiriat, prin intermediul unei agentii, la inceputul ... (vezi toată discuția)