avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi indemnizatii persoana cu grad grav de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi indemnizatii persoana cu grad grav de handicap

Buna ziua, o persoana care are doua handicapuri diferite incadrate la "grav", si care are si drept pt a avea si persoana insotitoare, poate beneficia legal de doua indemnizatii de handicap pt fiecare boala in parte sau numai de o singura indemnizatie; sa presupunem ca ai avea 10 incadrari in grad de handicap grav, poti beneficia de 10 indemnizatii pt fiecare boala in parte sau numai de una singura?; aceeasi intrebare referitoare pt persoana insotitoare, daca am mai multe incadrari in grad grav de handicap, cuantumul pt persoana(persoanele) insotitoare se aloca pt fiecare boala in parte?...va rog sa-mi raspundeti cu lege, articol, text de lege, etc, multumesc.

Alte discuții în legătură

Grad de handicap accentuat, cod handicap 1 nanolica nanolica Buna ziua. Tatal meu este incadrat in grad de handicap accentuat , cod handicap 1, cod boala S98, deficienta functionala accentuata. Va rog sa-mi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru persoana cu parkinson SCHEI SCHEI BUNA ZIUA Ma numesc Iulian Ciovica si sunt in pensie de invaliditate gradul 2 cu handicap accentuat de 8 ani iar boala avanseaza astfel incit nu ma ... (vezi toată discuția)