avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical prenatal si indemnizație creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical prenatal si indemnizație creștere copil PFA

Bună ziua,
Sunt însărcinată in ultima lună. Am contract cu casa de asigurari pt concedii si indemnizații din 1 iunie 2019. Veniturile obținute sunt din PFA (norma de venit activități fotografice) activa din noiembrie 2018.
Ceea ce mă interesează: am intrat in concediu medical in data de 7 ianuarie 2020 si mi-am suspendat PFA-ul in data de 8 ian 2020. Afecteaza cumva acest lucru? Ar fi trebuit sa tin PFA-ul activ mai mult? Totodată, cum se calculează suma pe care o voi primi pt concediul medical?
Legat de indemnizație creștere copil, mă afectează cumva faptul ca am suspendat activitatea acum? Trebuia mai.tarziu?
Eu am dorit sa inchei tot pt a evita drumurile după naștere dar am auzit din diverse surse ca ar fi trebuit sa las PFA-ul activ pt mai mult timp si incep sa ma ingrijore. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Pfa concediu maternitate Mariadesignro Mariadesignro Buna ziua, Am un PFA activ din dec 2019, pana in Ian 2020 inclusiv am fost si angajata cu CIM. Apoi veniturile mele au continuat sa vina exclusiv prin PFA. ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)