avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Convorbiri personale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Convorbiri personale

Buna seara ?
Ma intereseaza daca conținutul unei convorbiri telefonice este stocat undeva .
Stiu ca data ,respectiv locul interlocutorilor se pot afla dar continutul convorbirii nu ?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 10:15, 13 Ianuarie 2020
Vedeti daca va ajuta Legea nr. 298 din 18 noiembrie 2008privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului sau de rețele publice de comunicații, precum și pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice
[ link extern ]
Ionut1710 a scris:

Buna seara ?
Ma intereseaza daca conținutul unei convorbiri telefonice este stocat undeva .

Doar cu mandat.

Art. 91. -
Interceptarea și înregistrarea convorbirilor sau comunicărilor efectuate prin telefon ori prin orice mijloc electronic de comunicare se realizează cu autorizarea motivată a judecătorului, la cererea procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală, în condițiile prevăzute de lege, (...)

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 506/2004 sau legea big brother alexeey alexeey Bună ziua, Conform Legii nr. 506/2004 Art. 2, nr. 1: (care reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în ... (vezi toată discuția)
Cine imi poate spune Godric935 Godric935 De cand Legea nr 298 / 2008 a fost suspendata si pana cand (vezi toată discuția)
Lista inregistrari apeluri telefonice BVFlorina BVFlorina Am depus la Parchet o plangere penala pentru hartuire si amenintare intrucat din luna ianuarie 2014 primesc sms-uri de pe doua cartele telefonice. M-am ... (vezi toată discuția)