avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna! In luna august 2019 am avut un accident rutier, sunt parte vinovata, au trecut 90 de zile si victima nu a depus plangere penala impotriva mea, zile de ingrijire a avut 70 si ulteriolor i s-au mai dat 10 in total 80 de la medicina legala. De la politie a fost trimis dosarul mai departe, acum as dori sa va intreb daca stiti cumva in cat timp vine instiintarea aceea referitoare la suspendare, amenda etc?? Dosarul a fost trimis de la politie prin 12 decembrie. Eu am avut dovada de circulatie si acum de 30 zile nu am mai prelungit in ideea ca politistul de caz mi-a zis ca se iau in considerare zilele de suspendare. Si ca va veni si solutionarea, am nevoie de ea sa ma pot prezenta la testul de verificare a cunostintelor, ca sa nu mi se mai prelungeasca perioada cu inca 30 zile daca nu ma prezint la test in cele 90 de zile, aveti idee daca dureaza mult pana voi primi instintarea? Multumiri!!
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
Oana912256, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta suspendare permis Oana912256 Oana912256 Buna ziua!! Zilele trecute am primit in cele din urma de la Serviciul Rutier instiintarea referitoare la suspendarea permisului auto din urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Accident rutier AdrianBarbu AdrianBarbu Buna ziua, La inceputul lunii Iulie am fost implicat intr-un accident rutier. Urma sa fac stanga pe Calea Vitan de pe o strada secundara, am intalnit ... (vezi toată discuția)