avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie

Bună seara!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el are casa amplasata la 0.70 de cm fata de gard,este la etaj,nu are nicio fereastra catre mine si este pe toata latimea terenului meu construita adica 12 metri,eu casa vreau sa o amplasez la 1 metru de gardul cu el si sa am o fereastra catre el,deci se poate sa obtin autorizatie de construcție tinand cont ca nu as avea ce vedea la el in curte decat un zid ?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construcție proiectcasa proiectcasa Bună ziua!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el are ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Constructie - delimitare fata de vecini Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul . Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)