avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de construcție
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de construcție

Bună ziua!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el are casa amplasata la 0.70 de cm fata de gard,este la etaj,nu are nicio fereastra catre mine si este pe toata latimea terenului meu construita adica 12 metri,eu casa vreau sa o amplasez la 1 metru de gardul cu el si sa am o fereastra catre el,deci se poate sa obtin autorizatie de construcție tinand cont ca nu as avea ce vedea la el in curte decat un zid ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 17:51, 15 Ianuarie 2020
La aceasta intrebare va poate raspunde cel mai corect un proiectant. Teoretic ar trebui sa aveti minim 2m fata de limita de proprietate ca sa puteti avea geam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie proiectcasa proiectcasa Bună seara!vreau sa construiesc o casa si mentionez ca o fereastra va fi catre vecinul din spate,intre mine si vecinu avem gard de 2.5 metri din boltari,el ... (vezi toată discuția)
Fereastra cu vedere directa spre ferestrele mele,la mai putin de 190cm de gard pink cat pink cat Buna ziua.Mi-ar fi foarte util un raspuns la o problema prozaica,care ma framanta de vreo doua saptamani... Situatia e cam asa:niste persoane au cumparat o ... (vezi toată discuția)
Contructie casa - distanta cu gardul vecinului de 194cm ferdis ferdis Pe scurt, construiesc o casa si distanta intre fereastra (perete in zona ferestrei) si gardul vecinului este de 194 cm. Gardul este de tip plasa. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)