avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete

doresc sa stiu nr.de tichete cadou care pot fi acordate pentru un eveniment nu gasesc nicaieri
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:36, 8 Decembrie 2009
Nu veti gasi nicaieri acest raspuns ptr ca el nu apare in nici o lege.

Tichetele cadou pot fi acordate de catre angajator in functie de posibilitatile financiare.
Si tot in functie de aceste posibilitati se stabileste, tot de catre angajator, numarul lor si valoarea.
Conform art.7 alin.3 din L.193/2006 modificata si completata,valoarea unui tichet cadou poate fi cuprinsa intre 10 si maxim 50 lei ,pot fi acordate mai multe in limita sumelor alocate pentru cheltuieli sociale -bonuri cadou.Citeste si HG 1317/2006-norme metodologice anexa art.2.
Mai pe romaneste...puteti sa dati atatea tichete-cadou / eveniment, cati bani aveti in buget:) (ma rog, avand in vedere criza, nu cred ca ar fi indicat sa depasiti o limita de bun simt - de ex 3-5 milioane). Tot ca exemplu, in invatamant se acorda (unde sunt bani) tichete-cadou in valoare de 3.5 milioane/eveniment, 7 evenimente pe an (regulament stabilit la nivelul ministerului, cred)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete valorice doinachindlea doinachindlea Buna ziua,sunt contabila la o societate care are un magazin pt. vanzare bijuterii.Patronii vor sa emita in regie proprie bonuri valorice in valoare de 50 lei ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete cadou (??) pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua. Avetii idee care este suma maxima ce se poate acorda pe un tichet cadou si pe ce perioada se pot acorda acestea (cam ce ar implica acordarea unor ... (vezi toată discuția)