avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim

Buna ziua ,daca am modificat salariul minim la doi angajati aflati in concediu medical la data de 01.01.2020 , este gresit si trebuie sa corectez in revisal sau pot lasa asa ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: gina.bratu , utilizator 12:31, 13 Ianuarie 2020
Puteti lasa asa ...
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal salarii contructii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Am si eu 2 nelamuriri: 1.Pentru modificarile salariale care au fost transmise in revisal in data de 28,12,2018 ( cu 2080 si 2350) si care trebuie ... (vezi toată discuția)
Salariati in concediu medical; salariu minim introdus in revisal; solutii,va rog mary2015 mary2015 Buna ziua! Va rog sa-mi dati o solutie in urmatoarea speta: Am doi salariati care se afla in concediu medical si cu toate acestea (nu au actele aditionale ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie 01.02.2017 ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Am si eu 2 nelamuriri : 1. Daca un salariat este in concediu medical i se modifica salariul in Revisal ? ( Stiu ca pe perioada incapacitatii ... (vezi toată discuția)