avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap

buna ziua
sotia mea are un certificat de handicap accentuat obtinut pe 05.11.2019 .
ni sa comunicat ca daca dorim plata in cont bancar sa trimitem nr de cont si o copie dupa ci.
dar pina acum nu am primit nimic in cont.
am incercat sa sun la dgaspc tr dar nu imi raspunde nimeni.
mai dureaza pina se face plata ?
multumesc

Cel mai recent răspuns: Iulică C , utilizator 13:57, 14 Ianuarie 2020
Mai trebuie sa facem cere de plată ?
buna ziua
mai este cineva in aceasta situatie ?
sa fi obtinut certificatul de handicap in luna noiembrie 2019 si sa nu fi primit plata ?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete transport handicap si bilete transport pensie invaliditate Ceraselatudose@gmail.com Ceraselatudose@gmail.com Se pot folosi ambele seturi de bilete transport auto (6+6) primite de la indemnizatia de handicap(6) si de la pensia de boala 6 bilete.? . (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)