avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua,

Imi e neclar cum se ia in calcul venitul salarial la calculul pensiei pe caz de boala.
Ma puteti orienta va rog in ce priveste un calcul de pensie pe caz de boala?
Ca vechime am:
- 5 ani de studii - facultate si master
- 1 an fara a folosi certificatul handica
- 6 ani cu certificat handicap grad 2 accentuat permanent
Certificatul de handicap permanent il am din primul an de facultate, acum avand 31 de ani.
Salariul brut pe ultimele 12 luni a fost de 9700 lei, iar cel din anul anterior de 6800 ron. Cati ani se iau in considerare?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap netia netia Buna seara, Inca de la inceput cer scuze ca am mai intrebat dar nu detaliat...si nici nu mi-a raspuns nimeni! Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)