avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incalcare Expulzarea Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incalcare Expulzarea Germania

Bună seara , sotul meu a fost arestat în aeroport în germania .Noi am fost în vizita la neamuri , el avea interdictie în Germania pe o perioada de 5 ani , noi am crezut ca i-a expirat dar mai avea 2 luni și îi expira. Când l au arestat la control pașapoarte i-au spus ca are de făcut 127 de zile.... Am vreo șansă dacă ii pun avocat sa îl scot mai repede ?!
Pe cauțiune? Ori pe alta interdictie ?!
Ajutati-mă cu un sfat va rog din suflet. Va mulțumesc din suflet!!!!

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Problema cazier? stefan23833 stefan23833 Buna seara...am si eu o intrebare...am nevoie de o adeverinta de la directia de pasapoarte pentru ambasada deoarece vreau sa apli pentru un job in Statele ... (vezi toată discuția)