avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Munca in folosul comunitatii

Buna ziua,

In cazul in care mi se da x zile de munca in folosul comunitatii si o amenda, daca platesc aceasta amenda, mai trebuie sa prestez munca respectiva?

Am realizat dupa postare ca am pus intrebarea in forumul gresit, dar nu stiu cum sa-l mut
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Asdfg), utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicare minuta penală liviu1976 liviu1976 \"In baza art 335 al 2 Cu art. 396 al 10 Cpp condamna pe inculpatul------la 5400 lei amendă penală, respectiv 180 zile amendă, cuantumului unei zile amendă ... (vezi toată discuția)
Amenzi Francesco20 Francesco20 Bună ziua! As avea și eu o întrebare legata de niște amenzi pe care le am din 2011, mai exact în luna august am avut probleme în schimbarea buletinului ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata stoia mihaela stoia mihaela este vorba de un abandon in care i s-a dat amenda 2000 de lei si nu a platit-o si ea s-a transformat in 200 de zile de inchisoare...in cazul in care nu se mai ... (vezi toată discuția)