avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN 9329 - Alimentatie publica.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN 9329 - Alimentatie publica.

Buna ziua!
Activitate principala, autorizata, conform CAEN 9329. Se ofera diverse bauturi (apa, sucuri, ceai, cafea), cu titlu gratuit, la achizitia diverselor pachete. Politia locala sustine ca activitatea cade sub incidenta alimentatiei publice si solicita autorizarea. Care este solutia/baza legala de a evita autorizarea ca unitate de alimentatie publica, mentionand ca niciuna dintre bauturi nu poate fi achizitionata direct, cum am mentionat anterior, ci este oferita gratuit ca parte a unui pachet de servicii?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
CristiDragomir1010, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)