Buna ziua ! Întâmpin următoarea problema . Am avut o relație cu un bărbat 3 ani de zile , iar in acest timp am rămas însărcinată, am adus pe lume acum 2 săptămâni un bebe , și in decursul celor 3 ani de relație am făcut și un împrumut bancar in valoare de 10.000€ din care ne am cumpărat o mașina , pe care ulterior am vândut-o .
Problema este următoarea , de când am născut comportamentul lui este unul rece , acuzându-mi familia pentru orice , vorbindu-mi de ei foarte urat și jignindu-i, am hotărât sa ne despărțim , dar in ceea ce privește împrumutul bancar , banii împrumutați de la banca ii am in casa , iar el ma amenință cu bătaia dacă merg și duc banii la banca , ca sunt banii lui pentru o alta mașina , deși actele care dovedesc împrumutul sunt pe numele meu, precum ca îmi ia și copilul , in situația in care el nici măcar nu are loc de munca . Ce ma sfătuiți sa fac ? Mulțumesc
Acuzatie inselaciune
unom222
Buna ziua
Rog suport pentru urmatoarea situatie:
Am fost implicat intr-o relatie sentimentala cu o femeie(cetatean strain) mai in varsta decat mine timp de ... (vezi toată discuția)