avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela copilului

Buna ziua ! Întâmpin următoarea problema . Am avut o relație cu un bărbat 3 ani de zile , iar in acest timp am rămas însărcinată, am adus pe lume acum 2 săptămâni un bebe , și in decursul celor 3 ani de relație am făcut și un împrumut bancar in valoare de 10.000€ din care ne am cumpărat o mașina , pe care ulterior am vândut-o .
Problema este următoarea , de când am născut comportamentul lui este unul rece , acuzându-mi familia pentru orice , vorbindu-mi de ei foarte urat și jignindu-i, am hotărât sa ne despărțim , dar in ceea ce privește împrumutul bancar , banii împrumutați de la banca ii am in casa , iar el ma amenință cu bătaia dacă merg și duc banii la banca , ca sunt banii lui pentru o alta mașina , deși actele care dovedesc împrumutul sunt pe numele meu, precum ca îmi ia și copilul , in situația in care el nici măcar nu are loc de munca . Ce ma sfătuiți sa fac ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Acuzatie inselaciune unom222 unom222 Buna ziua Rog suport pentru urmatoarea situatie: Am fost implicat intr-o relatie sentimentala cu o femeie(cetatean strain) mai in varsta decat mine timp de ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoane fizice elamarin elamarin Buna ziua, Am fost imprumutata de partenerul pe care il am de 18 ani cu o suma consistenta de bani pentru a achizitiona o garsoniera pe numele meu. Nu am ... (vezi toată discuția)