avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut persoane fizice

Buna ziua,

Am fost imprumutata de partenerul pe care il am de 18 ani cu o suma consistenta de bani pentru a achizitiona o garsoniera pe numele meu. Nu am intocmit un contract de imprumut. Banii i-am primit prin virament bancar cu specificatia conform contract de imprumut.
Relatia dintre noi nu mai este buna, ce probleme pot intampina?
Poate avea pretentia returnarii sumei integral fara esalonare. Doresc sa returnez suma esalonat in cativa ani.
Nu este obligat sa accepte o astfel de eșalonare dacă nu găsiți o soluție amiabila va poate acționa în instanta cu sanse mari de recuperarea a banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut fara contract, prin virament unei persoane din ue carlito carlito Am acordat un imprumut de 9000 EUR, fara contract, unei persoane (ruda) din UE, cu dubla cetatenie (statul din UE si romana) si cu domiciliul in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am imprumutat fiica ,in urma cu un an, cu o suma ... Lylyca Lylyca Buna seara. Am imprumutat fiica ,in urma cu un an, cu o suma mare de bani. Nu am specificat conditiile returnarii , considerand .ca asa cum am fost ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati cristi3535 cristi3535 am imprumutat o persoana cu o suma de bani , de ceva vreme refuza sa mai raspunda la telefon in concluzie nu vrea sa mai imi dea banii inapoi, daca pun un ... (vezi toată discuția)