Buna seara. Am imprumutat fiica ,in urma cu un an, cu o suma mare de bani. Nu am specificat conditiile returnarii , considerand .ca asa cum am fost prompta in acordarea lui, restituirea mi-o va face fara ca eu sa fiu obligata o... rog, rog,rog... pentru recuperarea sumei imprumutate. In ordinul de plata aferent acordarii banilor am specificat... IMPRUMUT. Sunt pensionara si am nevoie de acesti bani. Parca traiesc un cosmar.
Sunt șanse mari sa recuperati banii dar va trebui ss o acționați.in instanta,ss achitati o taxa de timbru onorariu unui avocat etc.Problema este cs un proces durează,încercați o discuție amiabil apoi o notificare prin av etcetc.
pfamircea
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ca si solutie amiabila, avand in vedere ca e vorba de o suma "mare" si presupun ca fiica nu are venituri extraordinare sa o poata plati dintr-o data, incercati sa o convingeti sa:
- accepte plata esalonata (in rate)
- semneze un contract in acest sens
CRIMO
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua doamna !
Incercati pe cale amiabila , fara cearta , sa-i explicati , in caz ca nu stie situatia dumneavoastra ( greu de crezut ) , sa va restituie in transe banii imprumutati . Sunteti mama ei si explicati-i cat mai frumos posibil , ca atunci cand a fost la ananghie ati ajutat-o . Se poata sa nu aibe toti banii , dar incetul cu incetul se pot restituii .