avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Sunt mama a doua fetite minunate,una dintre ele,este din alta relatie,fetita de 7 ani jumate,pe care am crescut-o singura,a fost luata de langa mine,anul trecut din cauza unor probleme de familie,m-am mutat la actualul meu sot,cu care sunt si casatorita,Tatal fetei de 7 ani jumate nu a contribuit cu absolut nimic in cresterea si educatia fetei,cand ea era foarte micuta a plecat in alta tara,a venit anul trecut in decembrie ca vrea sa vada fata,i-am dat fata,si acum nu mai vrea sa mi-o dea,a influentat copilul,cu jucarii si dulciuri,si acum spune ca nu mai vrea la mami,nu am bani sa il dau in judecata,cum as putea sa procedez? Va rog mult sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:01, 14 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa faceti o cerere de acordare a ajutorului public judiciar la instanta prin care sa va acorde un avocat din oficiu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați un avocat din oficiu la Baroul din raza Judecătoriei competente. Sesizați și Direcția de Protecție a Copilului în legătură cu situația dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, ordonanta presedentiala pentru custodia minorei molanca86 molanca86 Buna dimineata! ... Sunt in proces de divort. Avocata mea a introdus o ordonanta presedentiala pe care am castigat-o in 25 Octombrie 2011 insa sotul a facut ... (vezi toată discuția)
Cer un sfat, un raspuns - modificare program de vizita ContSters302913 ContSters302913 Fiica-mea este divortata din anul 2011,hotarirea judecatoreasca in urma divortului a fost ca minora,( acum in virsta de 2ani si 8 luni ),sa locuiasca la mama ... (vezi toată discuția)