avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune

Bună seara ! Fratele impreuna cu sotia lui au avut în concesiune doua morminte(care au fost la origini ale tatalui nostru decedat).fratele le-a plătit impreuna cu sotia lui timp de 23 de ani ! Fratele a decedat şi el , iar eu am făcut la rândul meu act de concesiune pe acele morminte pt a o impiedica pe cumnatâ să instraineze mormintele ! Neavând copii, singurii moştenitori ai fratelui decedat sânt sotia supravietuitiare şi eu ca soră(am dezbatut succesiunea in instanta unde am achitat jumatate din inmormântare si pomeniri ! Intrebare :am incalcat ceva facând act de concesiune pe morminte ? Cumnata vrea sa imi interzica sa platesc si eu mormintele ! Are acest drept sa imi interzica in calitate de sora sa platesc mormântul fratelui meu ? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune Elenarom Elenarom Referitor succesiune după frate Fratele meu a decedat in 2012 fara sa aibă copii A rămas sotia lui , sora mea si eu , in calitate de ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme leusan leusan Socrii mei au decedat Socrul acum 10 ani si soacra acum 1 an si jumatate.Dupa socru nu s-a deschis mostenirea nici pina acum.Dupa soacra s-adeschis numai o ... (vezi toată discuția)