avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Evitarea dublei impuneri
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Evitarea dublei impuneri

Lucrez in Liechtenstein de cateva luni si as dori sa stiu ce acte trebuie sa depun la ANAF pentru evitarea dublei impuneri. Mentionez ca cei de la ANAF nu stiau exact ce sa imi spuna, avand in vedere ca Liechtenstein nu este in UE. Mi-au recomandat, printre altele, sa obtin un anumit certificat de rezidenta fiscala, insa aici nu stiu despre ce e vorba exact.
De asemenea, exista si alte proceduri fiscale ce trebuiesc urmate in momentul in care lucrezi in strainatate?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Evitarea dublei impuneri cliviu cliviu Buna Ziua Referitor la Ord 1099/2016 privind rezidenta fiscala am o nelamurire. Eu lucrez cu contract de munca in Ghana unde am viza de sedere si viza de ... (vezi toată discuția)
Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)