avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... camera preliminara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

camera preliminara

tot mam uitat pe site lor sa gasesc dosarul dar am gasit asta
REZOLUTIE in temeiul art 346 ncpp stabileste termen pentru solutionarea procedurii de camera preliminara pentru dara de 17.02.2020,ora8,30.sala2,fara citarea partilor asta ce inseamna??????
Cel mai recent răspuns: manu1995 , utilizator 17:49, 28 Ianuarie 2020
Stimate domn,

Vor fi verificate actele de urmarire penala, exceptiile invocate.

Competența judecătorului de drepturi și libertăți și a judecătorului de cameră preliminară - Competența judecătorului de cameră preliminară -

Art. 54. -

Judecătorul de cameră preliminară este judecătorul care, în cadrul instanței, potrivit competenței acesteia:

a) verifică legalitatea trimiterii în judecată dispuse de procuror;

b) verifică legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor procesuale de către organele de urmărire penală;

c) soluționează plângerile împotriva soluțiilor de neurmărire sau de netrimitere în judecată; Jurisprudență

d) soluționează alte situații expres prevăzute de lege.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
am inteles multumesc dar inca o intrebare sa inteleg ca atunci nu am procesul pe data de 17 02 2020 atunci a cea data ce inseamna atunci ???????????????
ca atunci o sa imi comunice data judecati ?????
~ Conținut șters la cerere ~
dar judecatorul din camera preliminara doar verifica dosarul ???nu poate sa si dea un verdict?
si atunci in data de 17 02 2020 trebuie sa merg la judecatorie ????
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
manu1995, utilizator

Alte discuții în legătură

Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Art. 53 vorbeste de judecatorul de camera preliminara: “Judecătorul de cameră preliminară este judecătorul care, în cadrul instanţei, potrivit ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna: trimite cauza judecatorului de camera preliminara? ContSters313204 ContSters313204 la prima instanta de fond s-a trimis cauza judecatorului de camera preliminara.inculpatul este in stare de arest preventiv, se mai poate face recurs pentru ... (vezi toată discuția)