avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rectificativa declaratia 204, 200
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rectificativa declaratia 204, 200

In urma unor erori de inregistrare sau declarat eronat veniturile in declaratia 204 respectiv 200 depusa in luna mai 2009 pentru anul 2008. Intrebarea mea este :se poate depune rectificativa acum in decembrie 2009? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 15:03, 8 Decembrie 2009
da le refaceti daca aveti erori si mergeti si le depuneti corecte
Rectificativa, se poate depune ori de cate ori de constata o eroare.
Singura problema ar fi ca, in cazul in care modificarea este cu venituri in plus, inafara de impozitul aferent si cota aferenta de CASS, veti plati si penalitati de intarziere.
Aveti obligatia sa depuneti rectificativa .
nimeni nu este obligat sa depuna rectificativa, textul legii spune ca contribuabilul poate depune declaratie rectificativa ori de cate ori constata erori sau omisiuni ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte drepturi de autor, nedeclarat unul din ele in declaratia 200 Aurora Iacobescu Aurora Iacobescu Buna ziua, Am doua contracte drepturi de autor: unul la firma la care deja lucrez (publicitate) si inca unul la o alta firma (presa). La momentul depunerii ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)