avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda bancara

Bună ziua!
În data de 12.01.2020 primesc un mesaj de la banca ca sa facut plata a 36€ adică 187 ron am sunat la bancă sa întreb de situație și să blochez cardul plata se afla in asteptare pentru ca cine a încercat să facă plata avea nevoie de pinul de confirmare primit prin sms pe nr meu de telefon, in urma convorbiri telefonice cu reprezentantul banci am blocat cardul și am anulat plata respectivă suma de 187ron încă aflinduse in asteptare trebuind pinul de aprobare a plăti ,iar după 2 zile adica in 14.01.20 suma a fost trimisă către comerciant chiar dacă am avut decizia lor de a opri plata in urmă cu 2 zile si chiar fără pinul de confirmare a comenzi făcute . Specific in data de 12.01.20 dupa convorbirea telefonică cu banca si blocarea cardului spre seară sa mai pututu face o comandă online cu cardul acela blocat in valoare de 53$ doar bani nu au mai fost retrași din cont am primit doar un sms cu pinul de confirmare a plăti. Deci intrebarea este. Cum sa putut accepta plata de catre bancă fără acordul meu exprimat si telefonic dar si fără pinul de confirmare al plăti?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
Alinila, utilizator

Alte discuții în legătură

Comanda online anulata. bani nereturnati de catre banca. chillzilla chillzilla Buna ziua, Am facut o comanda online de pe un site cu profil sportiv. Am achitat suma online cu cardul si am primit E-Mail de confirmare plata, inclusiv SMS ... (vezi toată discuția)
Frauda card bancar visa - 3d online paulwushu paulwushu Buna seara, N-am crezut ca voi fi nevoit sa apelez la ajutor, dar am nevoie va rog. 10Dec17 Ma aflu in cazul in care cineva mi-a folosit cardul visa pt ... (vezi toată discuția)
Legalitatea inregistrarii convorbirilor telefonice andrei.b andrei.b am comandat un produs de pe internet prin call center. in pachet mi-a sosit altceva decat ce am comandat. cand i-am sunat inapoi mi-au spus ca au inregistrat ... (vezi toată discuția)