avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie

Buna ziua.Sunt asociat si administrator al unui SRL. Ma intereseaza sa intru intr o Asociatie deja infiintata cu un presedinte si alti parteneri persoane fizica insa as vrea si eu tot ca persoana fizica. Este profil total diferit.Spuneti mi daca se poate sa imi afecteze munca din cadrul SRL ului sau sau chiar firma .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:02, 21 Aprilie 2020
cel fel de asociatie? profesionala, civica, politica? primul lucru la care ma gandesc e conflictul de interese, dar la cate informatii ati furnizat...
in principiu orice cetatean poate fi membru al unei asociatii si exista extrem de putine cazuri de incompatibilitate, pana si judecatorii si militarii pot fi membri in asociatii.... deci nu cred ca daca sunteti administrator de SRL ce asocaitie ar putea fi . cu ce scop, incat sa existe vreo problema ca deveniti membru.... simpla apartenenta la o asociatie nici nu vad ce conflicte de interese ar putea naste.... poate doar asa ca scopul acelei asociatii este combaterea unui proiect al societatii la care sunteti administrator :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cadru militar poate sa dețină o asociatie club sportiv (ong)? Catalin 10 Catalin 10 Un cadru militar poate sa dețină o Asociatie Club Sportiv (ONG) făcând parte din cei trei asociati din conducere,și dacă nu este legal ce instituție din ... (vezi toată discuția)
Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Manager spital si asociat unic si administrator srl ionescucarmen ionescucarmen Buna ziua. considerati incompatbila functia de manager se spital cu calitatea de asociat unic si administrator al unui srl? in conditiile in care firma nu are ... (vezi toată discuția)