avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Anulare accesorii Anaf
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Anulare accesorii Anaf

Buna ziua,sotul meu a avut o restanță la anaf in urma unui pf pe care l a avut..i s a pus poprire si a achitat restanța..acum i a venit acasă plic cum ca nu a depus la timp cererea de anulare accesorii care trebuia depusă până pe 15 ianuarie..ce se poate face acum?poate merge sa anuleze accesoriile astea?va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Plic de la anaf cu titlul de scrisoare de informare Dany320 Dany320 Bună ziua, În urmă cu 20 ani prietena mea a avut un dosar(lipsa permis auto) și dată în judecată de poliție, amendă și cheltuielile de judecată au ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala 2019 catalinmateescu catalinmateescu Buna ziua. Am o nelamurire. Am avut un PFA pe care l am suspendar in ianuarie 2015 pe care am acumulat datorii la stat plus penalizarile aferente. ANAF ul a ... (vezi toată discuția)
Obligatii restante la sanatate din venituri independente naemonica naemonica Buna ziua! Mama mea lucreaza in Italia din 2004 cu contract de munca, permis de sedere,taxe, impozite platite etc. In urma cu aprox. 3 ani a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)